Huidverbetering, permanente make-up en voeding suppletie

Wij zijn Inge Cornelisse en Merel Hofstee, moeder en dochter die samen een schoonheidssalon hebben voor huidverbetering, permanente make-up en voeding suppletie.

De nieuwste behandelingen

In onze salon lopen wij voor met de nieuwste behandelingen op het gebied van huidverbetering. Met cursussen en opleidingen houden wij onszelf up to date. Met merken als Nimue, pH-Formula en PCA Skin kunt u bij ons terecht voor een behandeling op maat die helemaal bij uw huid past.

Permanente make-up

Daarnaast bieden wij permanente make-up aan. Permanente make-up is een aanvulling op uw natuurlijke uitstraling, waarbij de natuurlijke wenkbrauw mooier kan worden gemaakt door middel van verschillende technieken, of u kunt uwogen laten spreken met een eyeliner boven en/of onder de ogen. Op dit gebied scholen wij ons regelmatig bij. Natuurlijk is de salon GGD-gekeurd. De hele behandeling gebeurt dus hygiënisch en veilig.

Mooi en snel resultaat

Wij doen een intake, om te kijken wat u zou willen verbeteren aan uw huid. Samen maken we een persoonlijk behandelplan op maat. De behandelingen en de ondersteunende thuisproducten brengen dit tot een mooi en snel resultaat.

Ook voor permanente make-up doen wij een intake, kunt u al uw vragen stellen en kijken wat er mogelijk is.

Wij hopen u snel te zien in onze salon voor uw ‘Splendid Moment’.

Veel liefs,
Team Splendid