Nimue Skincare

Een verzorgende Nimue Skincare basisbehandeling waarbij de huid goed wordt gereinigd, gepeeld en in balans wordt gebracht. Ideaal om een aantal keren te ondergaan om de huid in een korte tijd op te peppen. Kan worden toegepast worden op elk huidtype en is een mooi opstapje voor verdere behandelingen.

> Meer informatie


Hydradermie

Hydradermie is een exclusieve behandeling, uitsluitend toegepast door ervaren schoonheidsspecialisten. Hiermee kunt u in iets meer dan een uur van ontspanning weer een “nieuwe huid” krijgen. Geschikt als ‘schoonheidskuur’ eens in de maand het hele jaar door: om er in alle jaargetijden stralend en mooi uit te zien.

De behandeling bestaat uit:

Ionisatie:
In het tempo waarin de rollers over de huid worden bewogen worden de verzorgende gels in de huid “geïoniseerd”. De verzorgende werkstoffen versmelten met de huid en maken de opperhuid bijzonder mooi.

Dampbehandeling:
In enkele minuten leeft de huid weer op onder het subtiele effect van de glaselektroden die de huid bestraalt met weldadige prikkels. Ideaal om de ingeslapen mooie huid weer tot leven te wekken.

De lifting massage:
Vijftien minuten pure weldaad voor uw gezicht onder de ervaren handen van uw schoonheidsspecialist. De gelaatstrekken ontspannen, uw gezicht ziet er jonger uit en uw huid krijgt een nieuwe uitstraling.

> Meer informatie

Contact opnemen Terug naar overzicht