pHformula

Uw huid wordt sterker, stralender en ziet er jonger uit met pHformula. Deze resurfacings zijn geweldig voor de ouder wordende huid de huid met acne, de huid met ongewenste pigmentatie en de rosacea huid. Al na de eerste peeling zal uw huid er frisser, zachter en gezonder uitzien. pH formula komt oorspronkelijk uit de farmaceutische industrie. Het is een innovatief merk dat zich voornamelijk richt op peelings en resurfacing: het vernieuwen en herstellen van de huid, met huidverbetering en huidverjonging tot gevolg. Direct resultaat, minimale hersteltijd. De peelings van pHformula kennen 3 levels: medium, intensive en strong. Afhankelijk van je huidconditie en huidskleur wordt bepaald welke peeling ingezet wordt. De peelings zorgen voor direct resultaat met een minimale hersteltijd!

> Meer informatie


Micro needling-behandeling

Tijdens een micro needling-behandeling wordt er met een speciaal apparaat zeer fijne naaldjes in de huid gestempeld. Op deze manier ontstaan er kleine kanaaltjes in de huid.
Door deze minuscuul kleine kanaaltjes worden voedingsstoffen zoals: hyaluronzuren (huideigen vochtbinders) extra goed opgenomen. Tevens wordt de celdeling en de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Hierdoor wordt de huid sterker, soepeler, egaler van kleur en zelfs weer dikker!

> Meer informatie

Contact opnemen Terug naar overzicht