Micro needling-behandeling

Tijdens een micro needling-behandeling wordt er met een speciaal apparaat zeer fijne naaldjes in de huid gestempeld. Op deze manier ontstaan er kleine kanaaltjes in de huid. Door deze minuscuul kleine kanaaltjes worden voedingsstoffen zoals: hyaluronzuren (huideigen vochtbinders) extra goed opgenomen. Tevens wordt de celdeling en de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Hierdoor wordt de huid sterker, soepeler, egaler van kleur en zelfs weer dikker!

> Meer informatie


Nimue Thermal Detox Peel

De Nimue Thermal Detox Peel is een peeling gemaakt van onder andere houtskoolpoeder. Het is een effectieve, diepreinigende, ontgiftende en exfolierende behandeling. De peeling heeft een verwarmend effect wat tot diep in de huid voelbaar is, dit om de toevoer van zuurstof te verbeteren in de huid. Wanneer de peeling in contact komt met de huid ontstaat er direct een bruisend effect. Dit zorgt voor een diepe reiniging waarmee het onzuiverheden en overtollige talg verwijdert. Daarnaast zitten er de volgende ingrediënten in;

Houtskoolpoeder zuivert en ontgift de huid. Het heeft een absorberende werking op onzuiverheden en vetten uit de poriën.

Het verwarmend mechanisme zorgt voor een verhoogde bloedtoevoer naar het huidoppervlak en geeft zuurstof en voedingsstoffen aan de huidcellen.

Pompoen enzymen exfoliëren op een zachte maar effectieve manier de huid van dode huidcellen waardoor voedingstoffen weer beter opgenomen kunnen worden.
Als laatste zitten er ook nog AHA zuren in om de huid op een milde manier te exfoliëren, AHA zuren zijn glycolzuur, citroenzuur en melkzuur.

> Meer informatie


pHformula

De pHformula anti-ageing resurfacing behandeling om op een gecontroleerde wijze typische tekenen van photo-ageing te verminderen.

Geschikt voor het behandelen van recente littekens, anti-ageing, glycation, hyperpigmentatie en pigmentschommelingen.

  • Zorgt direct voor een liftend effect
  • Stimuleert intensief de celvernieuwing
  • Verhelderende eigenschappen door de unieke combinatie van Arbutin en Magnesium
  • Geen aanhoudende roodheid na de behandeling
  • Geschikt voor alle huidtypen
  • Minimale downtime

De peelings van pHformula kennen 3 levels: medium, intensive en strong. Afhankelijk van je huidconditie en huidskleur wordt bepaald welke peeling ingezet wordt. De peelings zorgen voor direct resultaat met een minimale hersteltijd!

> Meer informatie

Contact opnemen Terug naar overzicht