pHformula

Deze specialistische active behandeling zorgt er voor dat de huid een betere weerstand krijgt, vermindert roodheid en kan een oplossing zijn tegen rosacea. Chronische roodheid kan aangepakt worden en maakt de huid glad. De c.r behandelingen van pHformula geven waanzinnig mooi resultaat. De peelings van pHformula kennen 3 levels: medium, intensive en strong. Afhankelijk van je huidconditie en huidskleur wordt bepaald welke peeling ingezet wordt. De peelings zorgen voor direct resultaat met een minimale hersteltijd!

> Meer informatie


Hydradermie

Hydradermie is een exclusieve behandeling, uitsluitend toegepast door ervaren schoonheidsspecialisten. Hiermee kunt u in iets meer dan een uur van ontspanning weer een “nieuwe huid” krijgen. Geschikt als ‘schoonheidskuur’ eens in de maand het hele jaar door: om er in alle jaargetijden stralend en mooi uit te zien.

De behandeling bestaat uit:

Ionisatie:
In het tempo waarin de rollers over de huid worden bewogen worden de verzorgende gels in de huid “geïoniseerd”. De verzorgende werkstoffen versmelten met de huid en maken de opperhuid bijzonder mooi.

Dampbehandeling:
In enkele minuten leeft de huid weer op onder het subtiele effect van de glaselektroden die de huid bestraalt met weldadige prikkels. Ideaal om de ingeslapen mooie huid weer tot leven te wekken.

De lifting massage:
Vijftien minuten pure weldaad voor uw gezicht onder de ervaren handen van uw schoonheidsspecialist. De gelaatstrekken ontspannen, uw gezicht ziet er jonger uit en uw huid krijgt een nieuwe uitstraling.

> Meer informatie

Contact opnemen Terug naar overzicht