pHformula

De unieke combinatie van actieve werkstoffen in de pHformula A.C.N.E. solutions zijn speciaal geformuleerd om de grootste symptomen van acne zoals comedonen, onderhuidse ontstekingen en puistjes te genezen.

Het is ontwikkeld om de 4 factoren die acne triggeren op te heffen; verhoogde talgproductie, verhoorning, aanwezigheid van de acne-bacterie en ontstekingen. De peelings van pHformula kennen 3 levels: medium, intensive en strong. Afhankelijk van je huidconditie en huidskleur wordt bepaald welke peeling ingezet wordt. De peelings zorgen voor direct resultaat met een minimale hersteltijd!

> Meer informatie


Nimue Thermal Detox Peel

De Nimue Thermal Detox Peel is een peeling gemaakt van onder andere houtskoolpoeder. Het is een effectieve, diepreinigende, ontgiftende en exfolierende behandeling. De peeling heeft een verwarmend effect wat tot diep in de huid voelbaar is, dit om de toevoer van zuurstof te verbeteren in de huid.
Wanneer de peeling in contact komt met de huid ontstaat er direct een bruisend effect. Dit zorgt voor een diepe reiniging waarmee het onzuiverheden en overtollige talg verwijdert. Daarnaast zitten er de volgende ingrediënten in; Houtskoolpoeder zuivert en ontgift de huid. Het heeft een absorberende werking op onzuiverheden en vetten uit de poriën.

Het verwarmend mechanisme zorgt voor een verhoogde bloedtoevoer naar het huidoppervlak en geeft zuurstof en voedingsstoffen aan de huidcellen.
Pompoen enzymen exfoliëren op een zachte maar effectieve manier de huid van dode huidcellen waardoor voedingstoffen weer beter opgenomen kunnen worden.

Als laatste zitten er ook nog AHA zuren in om de huid op een milde manier te exfoliëren, AHA zuren zijn glycolzuur, citroenzuur en melkzuur.

> Meer informatie


Hydradermie

Hydradermie is een exclusieve behandeling, uitsluitend toegepast door ervaren schoonheidsspecialisten. Hiermee kunt u in iets meer dan een uur van ontspanning weer een “nieuwe huid” krijgen. Geschikt als ‘schoonheidskuur’ eens in de maand het hele jaar door: om er in alle jaargetijden stralend en mooi uit te zien.

De behandeling bestaat uit:

Ionisatie:
In het tempo waarin de rollers over de huid worden bewogen worden de verzorgende gels in de huid “geïoniseerd”. De verzorgende werkstoffen versmelten met de huid en maken de opperhuid bijzonder mooi.

Dampbehandeling:
In enkele minuten leeft de huid weer op onder het subtiele effect van de glaselektroden die de huid bestraalt met weldadige prikkels. Ideaal om de ingeslapen mooie huid weer tot leven te wekken.

De lifting massage:
Vijftien minuten pure weldaad voor uw gezicht onder de ervaren handen van uw schoonheidsspecialist. De gelaatstrekken ontspannen, uw gezicht ziet er jonger uit en uw huid krijgt een nieuwe uitstraling.

> Meer informatie

Contact opnemen Terug naar overzicht