Nimue Skin technology

Natuurlijk willen we allemaal een egale, jonge en stralende huid. Eén met een fijne structuur, een gezonde kleur en goed beschermd tegen invloeden van buitenaf. Nimue Skin Technology heeft alles in zich om dat voor elkaar te krijgen. En dat met een blijvend resultaat. Nimue Skin Technology is een allesomvattend cosmeticamerk voor wie bewust omgaat met huidverzorging en snel resultaat wil. De producten, behandelingen en peelings van Nimue zijn gericht op huidverjonging, huidherstel, antioxidatie en zonbescherming en doen een beroep op het zelfherstellend vermogen van de huid. Daarbij gebruikmakend van effectieve werkstoffen uit de natuur, die bekend staan om hun heilzame werking op het gebied van huidproblemen en celontstekingen.

Allemaal leuk en aardig, maar hoe krijg je die werkstoffen nu in de huid op de plaats waar ze moeten zijn? Dat gebeurt door middel van biotechnologie. Deze methode maakt de natuurlijke werkstoffen nog krachtiger, zodat ze beter en nog dieper opgenomen worden in de huid. Zo worden niet alleen de symptomen aangepakt, maar vooral ook de oorzaak. En dat zie je.

Nimue-producten zijn bovendien vrij van lanoline, minerale oliën, kunstmatige kleur- en geurstoffen en parabenen. Ze hebben een veilig conserveringssysteem en – ook niet onbelangrijk – zijn niet getest op dieren. Dankzij het unieke refillsysteem, bespaar je bovendien kosten en verklein je je ecologische footprint.