Heb jij last van zonschade? Of ervaar je pigmentafwijkingen als gevolg van hormonen, zwangerschap of bijvoorbeeld medicijngebruik? Dan is een Meline behandeling perfect voor jouw huid. Een unieke behandeling die verder gaat waar andere behandelingen stoppen. Het resultaat? Een prachtige huid, zonder pigmentafwijkingen!

Een Meline behandeling is een behandeling dat wordt ingezet voor het verhelpen van pigment in de opperhuid én lederhuid. Omdat deze behandeling verder gaat dan andere behandelingen, kan ongeveer 94% van alle pigmentstoornissen worden verholpen. Een behandeling bestaat uit verschillende losse behandelingen, en moet te allen tijde in combinatie met thuisproducten worden uitgevoerd.

Meline is dé productlijn die zich specialiseert in de zogenoemde ‘hyperpigmentatie’. Uniek hierbij is dat het niet uit maakt of het lichaam te maken heeft met directe of indirecte pigmentstoornissen. Meline is geschikt voor huidtype 1 tot en met 6, en dus voor ieder individu. Wat Meline uniek maakt is het samenspel tussen van de intensieve ingrediënten en het tranexaminezuur. Deze unieke combinatie werkt dan ook gecontroleerd en vernietigend op de melaninesynthese.
Een Meline behandeling wordt in een kuur uitgevoerd en altijd gecombineerd met de juiste thuisproducten. Op deze manier wordt het pigment van binnenuit afgebroken en worden en prachtige resultaten behaald. De behandeling bestaat uit diverse onderdelen, zoals een Peeling-masker, een stempelpen (microneedling) behandeling en een thuispakket. Let op! De behandeling werkt niet zonder de juiste thuisproducten. Het is dan ook belangrijk om thuis de juiste producten te gebruiken voor het beste resultaat.

Pigment spot behandeling

Naast het peeling masker en de microneedling behandeling, biedt Meline ook een SPOT-behandeling aan. Deze behandeling zetten wij regelmatig in om plaatselijke pigmentvlekken (bijv. ouderdomsvlekken) aan te pakken.